Solidaritate umana!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Scrisoare deschisa Domnului Director General al TVR

In jos

Scrisoare deschisa Domnului Director General al TVR Empty Scrisoare deschisa Domnului Director General al TVR

Mesaj Scris de Admin Vin Oct 23, 2015 7:56 am

Stimate Domnule Director General al TVR,
- Scrisoare deschisă-


Subsemnata Păun Maria Liliana cu respect vă rog să îmi trnsmiteți următoarele informații:
1. Numele și prenumele domnului jurnalist care a prezentat în cadrul Jurnalului de la ora 2000, de la TVR 1, din data de 21. 10. 2015 faptul că profesorii, în general și cei din Craiova, în special, nu plătesc impozite pentru meditațiile pe care le fac și mai vor măriri salariale.
Pentru informarea dânsului și a dumneavoastră din cei 325.00 de profesori (cifră dată de TVR 1) nu știu câți fac, de fapt, meditații. Eu, deși sunt profesor de limba și literatura română, fac meditații gratuite în unitatea de învățământ (chiar sunt obligată să ofer astfel de meditații) și nu mă plătește nimeni cu nimic. Ba mai mult, de multe ori, elevii nici nu se deranjează să vină sau vin foarte puțini. Deci ce impozit să plătesc? Ce să declar venit 0 lei din meditații???
Cum își permite domnia sa să mă denigreze, jignească, blameze etc.? Prin campaniile duse împotriva profesorilor TVR 1 a reușit să mă facă să îmi fie rușine să mai spun că sunt profesor. Cine îi dă acest drept unui jurnalist care culmea este plătit, cu un salariu de 3 – 4 ori mai mare decât al meu, și să nu mai vorbim că îl plătesc și eu? Să nu uităm că TVR este susținut financiar de noi, populația acestei țări, deși nu știu cât este de legal și corect având în vedere că plătim pentru serviciile de televiziune unei firme prin cablu.
II. În afară de numele și prenumele respectivului domn mai doresc următoarele informații: numele și prenumele părinților dânsului; data nașterii; domiciliul; deoarece doresc să mă adresez instanței de judecată pentru: denigrare; jignire; atingerea demnității și imaginii mele de profesor etc.
Sunt de acord cu faptul că mass-media trebuie să aibă libertate de exprimare dar nu așa. Dacă eu sau alt profesor facem ceva încălcând legile, etica etc. este normal să fim trași la răspundere,, individual, dar aruncând cu „gunoi” pe cei 325.000 de profesori nu sunt de acord.
Eu doresc doar să fie judecat domnul jurnalist și poate în acest fel toți angajații din mass-media vor avea grijă ce transmit. Nimeni nu îi dă dreptul să mă umilească, denigreze jignească etc. pentru ceea ce nu am făcut.
În speranța că voi primi un răspuns cât mai rapid vă mulțumesc anticipat.

Craiova Cu deosebită stimă,
23. 10. 2015 prof. dr. Păun Maria Liliana
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 62
Data de înscriere : 07/04/2013
Varsta : 58
Localizare : Craiova

https://liliana.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum