Solidaritate umana!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Scrisoare catre concetateni

In jos

Scrisoare catre concetateni Empty Scrisoare catre concetateni

Mesaj Scris de Admin Mar Noi 04, 2014 9:31 am

Stimati concetățeni,
„Să stăm strâmb și să judecăm drept” pentru o clipă!!! Vă rog acest lucru nu pentru mine și generațiile anterioare ci pentru cele viitoare!!!
Rezultatul alegerilor începând cu 1990 (http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia)
De fiecare dată ne-am spus „alegem răul cel mai mic” și ce-am obținut???!!! Nu cumva facem același lucru si azi???
Când l-am ales pe Emil Constantinescu ne-am spus ca o vom duce mai bine fiind un intelectual și ne-a introdus UDMR-ul în Parlament etc.????
Despre Traian Basescu nu trebuie sa vorbesc eu deoarece au vorbit faptele domniei sale (a taiat salarii, pensii etc. a desfiintat scoli, spitale etc. a trimis in străinătate românii pentru a-și găsi un loc de muncă etc.!!!
Acum ce dorim să facem să alegem iar răul cel mai mic???!!!! Nu e bine!!!!!
Ar trebui să ne trezim și să cerem Monarhie Constituțională!!!!
Niciunul dintre candidatii la presedentie nu merita votul nostru!!! Toti ne-au tradat, ne-au umilit, denigrat, defaimat etc. prin tot ceea ce au facut si fac cu acest popor!!! De 24 de ani au facut legile pentru a avea ei averi, care se fac in alte parti in 3 - 4 generatii, iar pe noi ne-au adus la sapa de lemn, ne-au facut sa parasim tara etc. Chiar mai merita votati??? Ar trebui sa solicitam revenirea la Constitutia din 1923 si implicit la Monarhie Constitutionala!!! Regele Mihai a fost si este singurl care iubeste acest popor chiar daca noi nu l-am ajutat!!! Dupa ce revine pe tron putem solicita sa se aplice legea averilor facute ilicit! In acest fel obtinem bani pentru datoriile facute de ei la FMI, Banca Mondiala etc.!!! In acest fel facem curat in partidele politice si am avea oameni capabili care ar lucra pentru noi nu numai pentru buzunarul propriu!!
Mai am unele nelămuriri:
1. De ce trebuie să ne căutăm un serviciu, mai bine plătit, în altă parte și să ne părăsim copiii, familiile, casa etc.? Dacă tot suntem în U. E. de ce nu avem salarii ca profesorii, medicii, asistenții medicali etc. din celalalte țări ale U. E.-ului?
2. Dacă U. E.-ul tot solicită ca prețurile la gaze, energie electrică etc. să fie egale în toate țările de ce nu solicită și alinierea salariilor?
3. Sindicatele din învățământ de ce nu se ocupă de profesori, personal didactic auxiliar, personalul nedidactic, cum ar trebui (fiind plătit de noi să ne reprezinte) și se ocupă de inspectori, directori etc. – că nu au stabilitate pe posturi? Noi ce stabilitate avem? Ar trebui să vadă că ne vor fi diminuate (mascat) iar salariile prin noua Lege a Salarizării... și ne vor obliga să plecăm din sistem!
4. Până când vom trebui să suportăm umilirea, discriminarea etc. la care suntem supuși atât noi românii, în general, dar și noi profesorii, în special?
De ce nu ne unim să ne cerem drepturile de cetățeni ai U. E.??? De ce ne lăsăm călcați în picioare???? De ce ne lăsăm dezbinați, umiliți etc.??? Ei o duc bine iar noi din rău în mai rău!!!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 62
Data de înscriere : 07/04/2013
Varsta : 58
Localizare : Craiova

https://liliana.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum